BUFFALO KIDS, UNA AVENTURA INCLUSIVA

Aquest estiu s’ha estrenat la pel·lícula Buffalo Kids, dirigida per Pedro Solís en codirecció amb Juan Jesús García Galocha, inspirada en la relació dels dos fills del director: la relació de la seva filla amb el seu germà, Nico, que va néixer amb paràlisi cerebral. La forma que tenia la petita de jugar amb el seu germà, va inspirar a Pedro a contar una història d’emocions i valors. La trama de Buffalo Kids està protagonitzada per Tom i Mary, dos germans orfes, que viatgen amb vaixell a Nova York a la fi del segle XIX, per a trobar-se amb el seu oncle, que viu a Califòrnia.

NICO, EL GRAN PROTAGONISTA

En arribar als EUA no hi ha ni rastre del seu oncle, per la qual cosa decideixen anar a buscar-lo a l’altre extrem del país. Per a això es colen com a polissons en un tren pel Salvatge Oest on es trobaran amb un grup d’orfes entre els quals es troba Nick: un noi amb paràlisi cerebral, que es convertirà en el seu gran amic i que canviarà les seves vides per complet.

Els tres aventurers s’embarcaran en una arriscada aventura, enfrontant-se a terribles bandolers, i vivint situacions úniques en una commovedora història sobre la cerca d’una llar. A més de molta emoció i aventures, Buffalo Kids és abans de res una gran lliçó de vida per a tots els espectadors i espectadores, especialment els més petits. Es tracta, sens dubte, del millor homenatge que el director Pedro Solís podia dedicar-li al seu fill Nico, mort fa tres anys. Un exemple d’inclusió i d’amor que ens ha arribat al cor.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *