Mercè i Sarrià a passos gegants

La setmana passada, a Barcelona, es van celebrar les festes de la Mercè. Els gegants i geganters de Sarrià no van fallar a la cita, la del passat dilluns a la nit per gaudir a la Xambanga de gegants, una cercavila nocturna que es fa la nit abans de la Mercè. Aquest any es va fer a la mateixa Plaça Sant Jaume, i es va fer diferent per celebrar com cal els 600 anys de gegants a la ciutat. Un gran moment per ballar a ritme de xarangues i alegria un bon grapat de cançons..

Al dia següent, la Mercè, es van fer els tradicionals balls entre els quals no va faltar  “El ball del Gervasi i la Laieta de Sarrià”. Tot seguit es va fer la tradicional cercavila i, a la tarda, la cavalcada de la Mercè, començant al carrer Pelai per acabar a la Plaça Sant Jaume.

Per un altre costat, aquesta mateixa setmana, comencen les festes del barri de Sarrià. Ho aprofitarem per celebrar els vint anys del Trenot, el gegant dels Ferrocarrils, just abans de la cercavila de festa major del barri.

Visca la Mercè, i les festes de Sarrià!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *