Una miss molt inclusiva

Kayla Kosmalski és una noia de 18 anys a la qual li agrada gaudir de la vida com qualsevol jove de la seva edat. L’apassiona la moda i els concursos de bellesa i recentment ha fet història en convertir-se en la primera aspirant a Miss Teen USA amb síndrome de Down. A més, va ser una de les protagonistes d’aquest concurs que va tenir lloc a Los Àngeles i on va aconseguir el títol de Miss Simpatia.

La jove ha demostrat al món sencer que les persones amb síndrome de Down poden fer moltes coses i que és possible complir els nostres somnis amb ganes i amb determinació.

UN EXEMPLE PER A MOLTES NENES

El triomf de Kayla, que va conquistar al jurat amb el seu encant i personalitat, ha suposat un triomf per a ella, no sols pel títol sinó perquè representa un pas molt important per a visibilitzar i demostrar que les persones amb síndrome de Down poden aconseguir el que es proposin i que totes les nenes poden somiar en gran, igual que ho ha fet ella.

En el seu últim any de batxillerat, la jove ja havia participat en altres concursos de bellesa i practica diversos esports, a més, és una ferma activista i defensora dels drets i la inclusió de les persones amb discapacitat. És la impulsora de la Llei Kosmalski, que ha adoptat el seu nom, i que ajuda a aquest col·lectiu a nivell legal empoderant a aquestes persones perquè puguin aconseguir la seva independència econòmica.

Sens dubte, tot un exemple a seguir!

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *