Un acte Dincat a la llibrería Alibrí

El 26 de setembre va haver-hi 2 presentacions de llibres a la llibreria Alibrí, que presentava l’il·lustríssim conseller Carles Campuzano. Els llibres que presentava eren per donar suport a les famílies que tenen una persona amb discapacitat, doncs hi havia el personal de DINCAT. 

LLIBRERIA ALIBRÍ 

La llibreria Alibrí és molt xula, està ubicada al Carrer Balmes, a prop de la Plaça Universitat. 

L’acte de les dues presentacions es va fer aquí, on hi ha molta capacitat de llibres i espai. Tenen molts gèneres: psicologia, humanitats, poesia, novel·la, d’autor… etc.

Per mi va ser la primera vegada de conèixer aquest establiment, i em va encantar. 

M’ haguès agradat moltíssim de quedar-me una miqueta més allà doncs em va semblar una passada. 

CARLES CAMPUZANO I VÍCTOR GALMES 

Per primer cop vaig ser part de DINCAT, ja que mai m’hi havia ficat tan a fons. 

El mateix Conseller d’Afers Socials, Carles Campuzano em va presentar en Víctor Galmes, el director nou del DINCAT. Una experiència molt maca, que vaig viure amb intensitat. Va ser encantador en Víctor Galmes. Vaig parlar-hi una miqueta, tot i que vaig parlar més amb el majestuós Carles Campuzano. 

Cosa que com a persona em va sorprendre i em sembla fantàstic. No em pensava que fos tan implicatiu i inclusiu amb les persones amb discapacitat, doncs jo en sóc una. 

PER AMOR ALS LLIBRES 

Vaig estar escoltant una mica a la dependenta, que ens va ensenyar tant a la meva mare com a mi els 2 llibres que es presentaven el mateix dia. 

Després de l’esdeveniment vaig estar mirant llibres, però tenia poc temps així que vaig donar una passada molt breu. 

I n’hi han moltíssims de llibres, fins i tot de meditació, de màgia i mitologia. 

Per tant va ser tota una aventura literària. 

BADALONA CAPAÇ

El mateix senyor Carles Campuzano coneixia la Fundació Badalona Capaç i em va parlar molt bé de les persones de la fundació. Va fer un petit comentari “bones persones són les de Badalona Capaç”. Això m’ha animat a conèixer més l’entitat badalonina. 

Va haver-hi un senyor i que a més era un professor, que coneixia la Marta Flores, una treballadora de Badalona Capaç. Això em va agradar molt, però moltíssim. 

O sigui que per fi una cosa molt bona té la meva ciutat, i que la mateixa Laura, la persona de comunicació de Dincat em va dirigir. Estic molt contenta de poder ser part de Badalona Capaç, de conèixer el Carles Campuzano i en Víctor Galmes, i d’arribar al DINCAT. 

N’estic agraïda d’una implicació tan inclusiva com social. 

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *