El gegant Trenot fa vint anys, i per molts més!

gegant-trenot_exit21

Aquest cap de setmana han començat les festes majors de Sarrià. Divendres es va celebrar el Toc d’Inici on els gegants de Sarrià van participar. Al dia següent, dissabte a la tarda, es va fer la cercavila de festa major, a la qual també vam participar, amb els gegants Gervasi, Laieta, Blauet i Pitu. També es va fer una jornada oberta a tothom per provar de portar gegants i jo ho vaig fer amb el Blauet.

Diumenge, amb altres colles geganteres, es va celebrar la trobada amb el Trenot, el gegant dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, com protagonista, doncs va fer vint anys. Es va fer el ball del Trenot i el va portar el Henri.

En la festa d’aniversari van participar totes les nostres figures: el Gervasi, la Laieta, el Blauet, el Normag, el Pitu, la Roser, l’Elisenda, el Martí i el Benet. De principi a fi ha sigut una gran jornada festiva i gegantera.

Visca la colla gegantera de Sarrià!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *