AXA solidària amb la FCSD

Un destí d’oportunitats per les persones en situació de discapacitat

El dilluns dia 7 d’octubre es va celebrar la IV Gala Solidària d’AXA de Todo Corazón a l’Auditori L’Illa de Barcelona a favor de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). 

Seguidament van començar a fer uns quants discursos en els quals van participar la FCSD i una persona voluntària d’AXA Todo Corazón. Va ser molt emotiu per què Pep Ruf, cap de l’Àrea de Suport a l’Autonomia de la FCSD, i Dídac Font, persona usuària de la FCSD, van recollir un xec de 20.000 euros per la FCSD gràcies a aquesta gala solidària. 

L’esdeveniment, que va aplegar més de 450 persones, va durar 4 hores i va valdre la pena. Van haver-hi actuacions divertides i música amb lo que vam riure i ballar molt. Per mi la música connecta amb tothom perquè és inclusiva. Personalment, em va sorprendre i em vaig sentir orgullosa pel reconeixement de tota la feina que es fa entre les dos fundacions. Crec que formar part de les dos entitats, AXA i FCSD, m’està enriquint com a professional i com a persona. Gràcies al servei Colabora d’inclusió laboral de la FCSD, ara farà quatre anys que treballo a AXA com a administrativa. 

AXA de Todo Corazón lluita per les persones amb discapacitat intel·lectual i fa activitats, voluntariats de tot tipus i també sortides d’oci… i molt més. Seria molt interessant que hi hagués alguna col·laboració amb l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT), un espai autogestionat en el que jo també participo, fent per exemple xerrades de formació sobre drets humans i el que vagi sorgint. 

A continuació, veureu un petit reportatge que vaig fer d’aquesta gala solidària que va ser molt emocionant. 

ÈXIT21 pot ajudar a la societat a que les persones que no ens coneixen, puguin veure com ens expressem i puguin reflexionar sobre com som nosaltres. A mi em pot ajudar a ser més sociable, a superar barreres i poder expressar-me millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *